Over Richard

Richard Verdegaal is iemand die gaat voor kwaliteit! Als de klant tevreden is dan is hij dit ook! Naast zijn werk als fotograaf is hij werkzaam als Teammanager op de Luchthaven Schiphol. Kwaliteiten van Richard zijn te beschrijven als, sociaal, gezellig en eerlijk. Hij heeft de kracht om te motiveren en te regisseren. En ook niet onbelangrijk, is de capaciteit om zich in te kunnen leven in andermans gedachte of visie. Ben jij wellicht niet gewend om op de foto te gaan? Richard zal je hierin begeleiden om hierin vertrouwd te raken 🙂

Richard heeft een brede kijk in het vastleggen van boeiende bedrijfsprocessen.
Hij kan evenementen of feesten laten herbeleven via zijn foto’s en hij is in staat een huwelijk of vriendschap op de juiste sfeervolle manier te vereeuwigen. Naast deze passie  gaat Richard graag op pad om foto’s te maken van de fantastische mooie wereld waarin we leven. Hij is gek op flora en fauna fotografie, landschap, stadsfotografie en cultuur vastleggen.

Heeft u wellicht een idee, een mooie opdracht? Heel graag komt Richard bij U langs om uw ideeën te bespreken om samen tot een mooi voorstel te komen.