Over Richard

Richard Verdegaal is iemand die gaat voor kwaliteit! Als de klant tevreden is dan is hij dit ook! Eigenschappen die  horen bij Richard zijn, sociaal, gezellig en eerlijk. Hij heeft de kracht om te verbinden en te regisseren. En niet onbelangrijk, is de capaciteit om zich in te kunnen leven in andermans gedachte of visie. Ben jij wellicht niet gewend om op de foto te gaan? Richard zal je hierin begeleiden om hierin vertrouwd te raken.

Richard heeft een brede kijk in het vastleggen van boeiende bedrijfsprocessen. Hij kan evenementen of partijen laten herbeleven via zijn portret foto’s en hij is in staat een huwelijk of vriendschap op de juiste sfeervolle manier te vereeuwigen. Naast de  passie om mensen te fotograferen in diverse outfits, gaat Richard graag op pad om foto’s te maken van de fantastische mooie natuur waarin we leven. Hij is gek op flora en fauna fotografie, landschappen en de mooiste luchten die ons gegeven zijn.

Heeft u wellicht een idee, een mooie opdracht? Heel graag komt Richard bij U langs om uw ideeën te bespreken om samen tot een mooi voorstel te komen.

%d bloggers liken dit: